خبراستان: رئیس مرکز تخصصی آموزش فنی و حرفهای شهرستان قرچک از برگزاری کلاسهای آموزش صنعت نان در شهرستان قرچک خبر داد.
مهدی مبشر پیش از ظهر امروز در جمع نانوایان شهرستان قرچک، نان را به عنوان مهمترین غذای مصرفی مردم در کشور دانست و اظهار داشت: همواره نان بزرگترین سهم را در هرم غذایی و بیشترین نقش را در سفره خانوادههای ما داشته و دارد، بهگونهای که زیور همیشگی سفرههای ایرانیان با هر قوم و نژاد بوده و از این پس نیز خواهد بود؛ پس از آنجایی که این غذای مقدس، قوت غالب مردم به شمار میرود، بنابراین از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی بیان داشت: نکته مورد توجه دیگر، نقش موثر نان در تامین انرژی و سلامتی افراد جامعه است که پس از آب آشامیدنی سالم، نان مهمترین نقش را در بهبود سلامتی و تامین انرژی مردم برعهده دارد.
رئیس مرکز تخصصی آموزش فنی و حرفهای شهرستان قرچک عوامل ارتقای کیفیت نان را سه مؤلفه مواد اولیه، مهارت کارگران و ماشین عنوان کرد و گفت: آنچه در این مثلث از دو مؤلفه دیگر مهمتر است مهارت کارگران شاغل در نانواییهاست، امری که تاکنون مورد غفلت قرار گرفته بود، بنابراین به منظور تحقق این موضوع مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان قرچک اقدام به برگزاری کلاسهای آموزش صنعت نان با همکاری اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان قرچک می کند.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با پیگیری و اجرای نقشه راه و آموزش کارگران شاغل در این صنعت با افزایش کیفیت نان خیلی زود شاهد تحقق آرزوی دیرینه که همان رسیدن به جایگاه مطلوب و آرمانی در فرایند تولید نان است، باشیم.
منبع: فارس