۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر » پیشوا
  • شناسه : 25125
  • 17 آذر 1397 - 9:17
  • 111 بازدید
  • ارسال توسط :
مقابل سودجویان از بیت المال در شهر پیشوا ایستاده ایم

مقابل سودجویان از بیت المال در شهر پیشوا ایستاده ایم

خبراستان: رئیس شورای اسلامی شهر پیشوا با اشاره به برخی شایعات پیرامون شهرداری و شورا و به اهمیت دانستن آن، گفت: مقابل افرادی که قصدشان سودجویی از بیت المال است، ایستاده ایم. به گزارش راوی امروز، دکتر علی اکبر مهدی‌زاده در چهارمین جلسه شورای اسلامی کار شهرداری و در جمع کارگران و پرسنل شهرداری گفت […]

خبراستان: رئیس شورای اسلامی شهر پیشوا با اشاره به برخی شایعات پیرامون شهرداری و شورا و به اهمیت دانستن آن، گفت: مقابل افرادی که قصدشان سودجویی از بیت المال است، ایستاده ایم.

به گزارش راوی امروز، دکتر علی اکبر مهدی‌زاده در چهارمین جلسه شورای اسلامی کار شهرداری و در جمع کارگران و پرسنل شهرداری گفت : به مصداق سخنان امام راحل همه ما کارگر هستیم و باید دست کارگر را بوسید و بایستی در فضایی آرام با تعامل و همکاری هرچه در توان داریم در خدمتگزار صادق و لایقی برای مردممان که ولی نعمت ما هستند ،باشیم.

وی افزود: کارگران ما فارق از بومی و غیر بومی، همه به نحوه احسنت در حال کار و در خدمت مردم هستند و ما نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر دست تک تکان را به نیکی میفشاریم.

رئیس شورای اسلامی شهر پیشوا گفت: بنده هم باکمک سایر دوستان در شورای شهر و پرسنل اداری شهرداری با محوریت آقای امیری شهردار پیشوا که فردی لایق، خدمتگزار، بسیجی، برنامه محور و کار آزموده هستند برای ارتقا شهرمان در کنار شما کارگران خدوم، در تلاش هستیم.

وی ادامه داد: با توجه به موقعیت پیش آمده و حضور دکتر امیری و معاونان وی در شهرداری و عملکرد خوبشان در این مدت برخی به دنبال تخریب وجه شهرداری هستند و به اسم شهروند از هرگونه دروغ و شایعه پراکنی دریغ نمی ورزند، شهروندان و مردم حقیقی ما در سطح خیابان و نقاط مختلف شهر مشغول به تهیه رزق و روزی هستند و با مراجعه به ما و با نقد و بررسی اقدامات صورت گرفته از اقدامات شورا و شهردار و معاونین کار آزموده شهردازی تشکر می کنند، که ما هم باید قدردان این محبت شهروندان فهیم باشیم.

مهدی‌زاده گفت: شایعاتی به گوشمان می رسد و ما اهمیتی به حرف های این طرف آن طرف نمی دهیم و مقابل افرادی که قصدشان سودجویی از بیت المال بوده، ایستاده ایم و حال که منافعشان در خطر افتاده خود را به شبکه های مجازی رسانده اند و تا زمانی که بنده در شورا هستم نخواهم گذاشت این افراد سواستفاده‌ای از بیت المال این شهر کنند.

وی اظهار داشت: به هر صورت سالیان سال است که با مردم و در کنار مردم بوده ام و مردم من را می شناسند و من هم مردمم را میشناسم به شایعات توجه نمیکنم و محکم بر عقایدخود ایستاده ام و از عملکرد شهردار و تیم مدیریت شهرداری که خالصانه در حال خدمت هستند دفاع میکنم .

رئیس شورای اسلامی شهر پیشوا ضمن بررسی اخبار مبنی بر تخلف سایر شوراها در برخی از شهرها، گفت : خوشبختانه شورا و شهرداری پیشوا با توجه این هجمه ها و شایعه های هدف دار، مبراست و اگر تخلفی توسط افرادی صورت بگیرد باید توسط مراجع قضایی هرچه سریعتر محاکمه شود .

وی ادامه داد: در صورت برخورد با هر فردی چه از شورا ، چه از شهرداری و یا هرکدام از دوستان بنده که بخواهند دست به چنین تخلفاتی بزنند و اگر برای من مشخص بشود کسی بخواهد لابی و به اقتصاد شهر من لطمه بزنند ، بنده به نوبه خود بدون هیچ ترسی در هر جا و مکانی و از هر تریبونی در دفاع از حق مردم فروگذاری نخواهم کرد و افراد سودجو را رسوا خواهم کرد.

مهدی‌زاده افزود : شما کارگران باید سپاسگزار شهردار و معاونین وی باشید که برای شهر و کارگران خدمت می کنند ، ما تاکنون چنین موقعیتی در مدیریت شهری نداشتیم و شاهد هستیم که در این مدت یکساله چهره شهر بسیار تغییر کرده و ما باید سپاسگزار این خدمات صادقانه باشیم.

وی با بیان اینکه :من در این شهر بزرگ شده ام، بچه کشاورز بودم ، بچه رعیت این شهر بودم، زحمت کشیده ام و با نان کارگری و کشاورزی بزرگ شده ام و و با زحمت بسیار با نان خالی و نان اشکنه بزرگ شده ام تا به اینجا رسیده ام کوچکترین چشم داشتی به مطامع امروزی دنیوی ندارم و دین و ایمانمان را نخواهیم فروخت و به بیت المال خیانت نخواهیم کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر پیشوا در پایان از کارگران خواست : گوش به این شایعات ندهید و شهردار همیشه بفکر شماست و برخی قصد چهره یک فرد بسیجی و مخلص و پاک را تخریب کنند و شما کارگران موظفید در راستای اقتصاد مقاومتی از کار و کوشش دریغ نورزید و ما هم برای ارتقای وضعیت پرسنلی و کارگری و افزایش امنیت شغلی تان مکاتباتی را با استانداری و مراجع بالا دستی صورت داده ایم و پیگیر نتایج آن هستیم.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*