۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » تهران » سیاسی » ورامین
  • شناسه : 37087
  • 19 آبان 1404 - 14:47
  • 94 بازدید
  • ارسال توسط :
حضور پرشور مردم جنوب‌شرق استان تهران در راهپیمایی سیزدهم آبان

حضور پرشور مردم جنوب‌شرق استان تهران در راهپیمایی سیزدهم آبان

همزمان با سالروز یوم‌الله سیزدهم آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، دانش‌آموزان و اقشار مختلف مردم شهرستان‌های ورامین، قرچک، پیشوا و پاکدشت با حضور گسترده در راهپیمایی این روز، انزجار خود را از سیاست‌های سلطه‌طلبانه استکبار جهانی به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی ابراز کردند. در این مراسم که روز سه‌شنبه برگزار شد، خیابان‌های اصلی […]

همزمان با سالروز یوم‌الله سیزدهم آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، دانش‌آموزان و اقشار مختلف مردم شهرستان‌های ورامین، قرچک، پیشوا و پاکدشت با حضور گسترده در راهپیمایی این روز، انزجار خود را از سیاست‌های سلطه‌طلبانه استکبار جهانی به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی ابراز کردند.

در این مراسم که روز سه‌شنبه برگزار شد، خیابان‌های اصلی این شهرستان‌ها شاهد حضور هزاران نفر از مردم و دانش‌آموزان بود که با سردادن شعارهای ضد استکباری، بار دیگر پایبندی خود را به آرمان‌های انقلاب اسلامی نشان دادند.

مردم ورامین، که میراث‌دار قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ هستند، با پوشیدن کفن نمادین، پیام ایستادگی و عزت در برابر زیاده‌خواهی‌های قدرت‌های جهانی را به نمایش گذاشتند و تأکید کردند که گذر زمان از میزان وفاداری آنان به انقلاب اسلامی نکاسته است.

دانش‌آموزان این شهرستان نیز با در دست داشتن تصاویر شهدای مقاومت و جنگ ۱۲ روزه علیه رژیم صهیونیستی، اعلام کردند که همچون شهدای دانش‌آموز ۱۳ آبان ۵۷، آماده جان‌فشانی در راه حق و انقلاب هستند.

در قرچک، دانش‌آموزان دختر و پسر همراه با مردم و مسئولان، مسیر میدان امام خمینی(ره) تا مصلای نماز جمعه را با شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «هیهات من‌الذله» پیمودند و با حمل پلاکاردهایی با مضامین مقاومت، نشان دادند که تهدیدهای دشمنان خللی در اراده آنان ایجاد نمی‌کند.

این حضور گسترده، گواهی بر درک عمیق نسل جوان از پیام شهدای دانش‌آموز و آمادگی آنان برای دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی است. جوانان این خطه با تأسی به ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید، عزم خود را برای پاسداری از انقلاب اسلامی اعلام کردند.

دانش‌آموزان، پیشگامان ساختن ایرانی مقتدر

یوسف بهارلو، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، در اجتماع دانش‌آموزان ورامین اظهار داشت: نسل جوان امروز با الهام از شهدا و روحیه استکبارستیزی، در مسیر ساختن ایرانی قوی گام برمی‌دارد.

وی با اشاره به نقش تأثیرگذار دانش‌آموزان در شکل‌گیری و پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: آینده‌سازان ایران با تکیه بر علم، ایمان و اتحاد، راه شهدا را ادامه داده و مسیر پیشرفت کشور را هموار می‌کنند.

بهارلو با گرامیداشت یاد ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید، به‌ویژه شهدای ۱۳ آبان، این روز را نماد بصیرت و مقاومت جوانان در برابر سلطه‌طلبی قدرت‌های جهانی دانست و تأکید کرد: دانش‌آموزان امروز با همان روحیه دوران دفاع مقدس، مجهز به سلاح علم، اخلاق و مسئولیت‌پذیری، در میدان حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان نظام اسلامی به‌خوبی دریافته‌اند که جوانان آگاه و انقلابی ایران، نماد اقتدار این نظام الهی هستند و تلاش برای تضعیف روحیه آنان بی‌ثمر خواهد بود؛ چرا که این نسل با حرکت در مسیر شهدا، همواره مدافع آرمان‌های انقلاب باقی خواهد ماند.

سیزدهم آبان؛ نماد مبارزه ملت ایران با استکبار

روز سیزدهم آبان یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است: تبعید امام خمینی(ره) در سال ۱۳۴۳ به دلیل اعتراض به قانون کاپیتولاسیون، شهادت دانش‌آموزان در مقابل دانشگاه تهران در سال ۱۳۵۷، و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام در سال ۱۳۵۸. این روز در تقویم رسمی کشور به عنوان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» ثبت شده و نماد ایستادگی ملت ایران در برابر سلطه‌طلبی قدرت‌های جهانی است.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*