۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر » خبر ویژه » خواندنی ها
  • شناسه : 5507
  • 16 نوامبر 2015 - 17:34
  • 47 بازدید
  • ارسال توسط :
80 درصد ایرانیان تغذیه سالم ندارند

80 درصد ایرانیان تغذیه سالم ندارند

خبر استان : عضو هیات امنای انجمن بیماران کلیوی با بیان اینکه بیش از 80 درصد ایرانیان از تغذیه سالم برخوردار نیستند، عنوان کرد: این آمار بیانگر آن است که در آینده نزدیک به شمار بیماران مبتلا به دیابت و فشار خون و در نتیجه بیماران کلیوی افزوده می‌شود، بنابراین انجام اقدامات پیشگیرانه از سوی […]

خبر استان : عضو هیات امنای انجمن بیماران کلیوی با بیان اینکه بیش از 80 درصد ایرانیان از تغذیه سالم برخوردار نیستند، عنوان کرد: این آمار بیانگر آن است که در آینده نزدیک به شمار بیماران مبتلا به دیابت و فشار خون و در نتیجه بیماران کلیوی افزوده می‌شود، بنابراین انجام اقدامات پیشگیرانه از سوی مسئولان بسیار حائز اهمیت است.

عضو هیات امنای انجمن بیماران کلیوی با بیان اینکه سالانه 20 درصد به شمار بیماران حاد کلیوی افزوده می‌شود، عنوان کرد: این در حالی است که تعداد و توزیع متخصصان نفرولوژی در کشور مناسب نیست به گونه‌ای که برخی استان‌ها از داشتن یک پزشک متخصص محروم هستند.

داریوش آرمان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا با بیان اینکه سالانه 15 تا 20 درصد به شمار بیماران مبتلا به نارسایی حاد کلیوی افزوده می‌شود، گفت: زمینه اصلی افزایش این آمار بی‌توجهی به میزان کنترل قند و فشار خون است.

عضو هیات امنای انجمن بیماران کلیوی، افزود: متاسفانه برخی از مردم از اینکه به بیماری دیابت و فشار خون مبتلا هستند، اطلاعی ندارند که این، مساله‌ای جدی را در نظام سلامت کشور ایجاد می‌کند.

وی با توجه به عوامل ایجاد کننده بیماری دیابت و فشار خون، گفت: نوع تغذیه، رژیم غذایی پرچرب، مصرف زیاد مواد شور و شیرین، بی‌تحرکی و غیره زمینه‌ساز بروز بیماری دیابت و فشار خون می‌شود که بی‌توجهی به آن موجب بروز بیماری‌های کلیوی می شود.

آرمان با بیان اینکه بیش از 80 درصد ایرانیان از تغذیه سالم برخوردار نیستند، عنوان کرد: این آمار بیانگر آن است که در آینده نزدیک به شمار بیماران مبتلا به دیابت و فشار خون و در نتیجه بیماران کلیوی افزوده می‌شود، بنابراین انجام اقدامات پیشگیرانه از سوی مسئولان بسیار حائز اهمیت است.

عضو هیات امنای انجمن بیماران کلیوی، تصریح کرد: زمانی که شمار بیماران افزایش یابد در نتیجه نظام سلامت کشور باید تعداد تخت‌های بیمارستانی، بخش‌های دیالیز و پزشکان متخصص خود را افزایش دهد که این امر هزینه‌های سنگینی را به همراه دارد که مسئولان می‌توانند به جای هزینه درمان، آن را صرف پیشگیری از بروز بیماری کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش از کمبود متخصص نفرولوژی در کشور انتقاد کرد و گفت: متاسفانه تعداد متخصصان کلیوی در کشور بسیار اندک است که از این تعداد نیز بیش از نیمی از پزشکان در تهران مستقر هستند و بسیاری از مناطق محروم از داشتن پزشک متخصص کلیوی محروم هستند به گونه‌ای که می‌توان گفت حتی در برخی استان‌ها یک متخصص کلیوی نیز وجود ندارد.

منبع : آنا

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*