۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر » خواندنی ها » ورامین
  • شناسه : 20449
  • 01 جولای 2018 - 6:03
  • 38 بازدید
  • ارسال توسط :
وظایف مدیران مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی برای رفع آلودگی و تخریب خاک تعیین شد

وظایف مدیران مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی برای رفع آلودگی و تخریب خاک تعیین شد

طبق مصوبه مجلس نمایندگان مجلس وظایف مدیران مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی برای رفع آلودگی و تخریب خاک را تعیین کردند. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه) پارلمان و در جریان بررسی لایحه حفاظت از خاک، مواد 12 و 13 این لایحه را پس از بحث و بررسی به […]

طبق مصوبه مجلس

نمایندگان مجلس وظایف مدیران مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی برای رفع آلودگی و تخریب خاک را تعیین کردند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه) پارلمان و در جریان بررسی لایحه حفاظت از خاک، مواد 12 و 13 این لایحه را پس از بحث و بررسی به تصویب رساندند.

به موجب مصوبه مجلس، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت از محیط زیست حسب مورد مکلف شدند با همکاری دستگاه‌های اجرایی ذیربط نسبت به تهیه و اجرای طرح بازسازی خاک در مناطق تخریب یافته و آلوده شده ناشی از حوادث طبیعی غیر مترقبه اقدام نمایند.

همچنین وکلای ملت در ماده ۱۳ طرح مذکور مقرر کردند که بهره‌برداران واحدهای تولیدی، صنعتی، خدماتی و معدنی که در مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی و شهرک‌ها و نواحی صنعتی فعالیت می‌کنند، مکلف به رعایت مفاد این قانون می‌باشند.

در تبصره یک این ماده مدیران سازمان‌های مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی موظف شدند در مواردی که آلودگی یا تخریب خاک از سوی سازمان یا وزارت به آنها اعلام می‌شود، آلودگی و تخریب را در چهارچوب مفاد این قانون برطرف نموده و گزارش اقدامات را حسب مورد به سازمان یا وزارت ارسال کنند.

طبق تبصره 2، شرکت‌های خدمات شهرک‌ها و نواحی صنعتی موضوع ماده 5 قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌های صنعتی مصوب ۳۱/ ۰۲/ ۱۳۸۷ همکاری لازم را حسب مورد با سازمان یا وزارت در اجرای مفاد این قانون به عمل می‌آورند.

نمایندگان مجلس همچنین با تصویب ماده 14 لایحه حفاظت از خاک مصوب کردند که در صورت بروز آلودگی خاک، آلوده‌کننده مکلف است مراتب را بلافاصله به نزدیکترین اداره حفاظت محیط زیست اطلاع دهد و با هماهنگی و تأیید اداره مذکور، آلودگی خاک را تا رسیدن به حدود مجاز برطرف کند. مستنکف از ارائه گزارش آلودگی موضوع این ماده با ارائه گزارش خلاف واقع، با حکم مراجع قضائی به جزای نقدی درجه 8 موضوع ماده 19 قانون مجازات اسلامی محکوم می‌شود.

برچسب ها

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*