در راستای اجرای مصوبات سفر استاندار تهران به شهرستان ورامین، زمین مورد نیاز برای احداث مصلای بزرگ این شهرستان از سوی شهرداری به ستاد نماز جمعه واگذار شد. به گزارش ایرنا، احداث مصلای بزرگ ورامین یکی از مهمترین مطالبات چندینساله مردم و مسئولان این شهرستان و از مصوبات کلیدی سفر استاندار تهران بود که با […]
در راستای اجرای مصوبات سفر استاندار تهران به شهرستان ورامین، زمین مورد نیاز برای احداث مصلای بزرگ این شهرستان از سوی شهرداری به ستاد نماز جمعه واگذار شد.
به گزارش ایرنا، احداث مصلای بزرگ ورامین یکی از مهمترین مطالبات چندینساله مردم و مسئولان این شهرستان و از مصوبات کلیدی سفر استاندار تهران بود که با تصویب شورای اسلامی شهر و همکاری شهرداری، اکنون وارد مرحله اجرایی شده است. با واگذاری رسمی زمین، مسیر قانونی احداث این مرکز فرهنگی و مذهبی آغاز شده و امید میرود بهزودی عملیات ساخت آن آغاز شود.
علیرضا مومنی، شهردار ورامین، در حاشیه مراسم واگذاری زمین که با حضور فرماندار و امام جمعه شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: احداث مصلای بزرگ ورامین بهعنوان زیرساختی مهم در توسعه فرهنگی و مذهبی شهر، سالها مورد مطالبه مردم بوده و با پیگیریهای صورتگرفته در جریان سفر استاندار و رفع موانع اداری، این خواسته محقق شد.
وی افزود: توسعه زیرساختهای شهری از اولویتهای مدیریت شهری ورامین است و تلاش شده تا در حوزههای مختلف، خدمات رفاهی، فرهنگی و مذهبی بهصورت متوازن و پایدار به شهروندان ارائه شود.
مومنی با اشاره به موقعیت زمین واگذار شده گفت: شهرداری ورامین با انجام هماهنگیهای لازم، زمین مورد نظر را در بلوار قائم تأمین و پس از طی مراحل قانونی، آن را به ستاد نماز جمعه واگذار کرد تا زمینه احداث این مجموعه مهم فراهم شود. این مصلا علاوه بر نقش مذهبی، ظرفیت میزبانی مناسبتهای مختلف را نیز خواهد داشت و به ارتقاء خدمات فرهنگی شهرستان کمک خواهد کرد.
شهرستان ورامین با جمعیتی بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر و شامل دو شهر ورامین و جوادآباد، در ۳۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده و از مراکز مهم فرهنگی و مذهبی استان تهران به شمار میرود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.