خبر استان : مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از پلمب شش معدن شن و ماسه همزمان با اجرای طرح پایش معادن در شهرستان های قدس و پاکدشت خبر داد. محمدهادی حیدرزاده افزود: درهمین ارتباط ، توقف فعالیت سه معدن و واحد فرآوری شن و ماسه در شهرستان قدس نیز ابلاغ شد. وی با اشاره […]
خبر استان : مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از پلمب شش معدن شن و ماسه همزمان با اجرای طرح پایش معادن در شهرستان های قدس و پاکدشت خبر داد.
محمدهادی حیدرزاده افزود: درهمین ارتباط ، توقف فعالیت سه معدن و واحد فرآوری شن و ماسه در شهرستان قدس نیز ابلاغ شد.
وی با اشاره به اینکه آلودگی هوا از جمله معضلات زیست محیطی استان تهران است اظهار کرد: معادن شن و ماسه و واحدهای تولید آسفالت از جمله عوامل موثر در بروز و تشدید آلودگی هوای استان تهران است.
حیدرزاده با اشاره به آغاز طرح جهادی پایش معادن استان تهران و برخورد جدی با واحدهای آلاینده و متخلف گفت: در راستای اجرای این طرح واحدهای معدنی دارای بار آلودگی در سطح استان شناسایی و اقدامات قانونی لازم برای جلوگیری از فعالیت این واحدهای آلاینده انجام خواهد شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با تاکید بر ضرورت احداث راه دسترسی مناسب برای معادن و محصور کردن باربر کامیون های حمل شن و ماسه گفت: رعایت سرانه فضای سبز از دیگر ملزومات قانونی برای فعالیت معادن شن و ماسه با هدف کاهش میزان آلایندگی است.
وی با بیان اینکه حدود 200 واحد معدنی در استان تهران وجود دارد که بخشی از آنها فعال و برخی دیگر غیرفعال هستند افزود: این استان ظرفیت بارگذاری این تعداد معدن را ندارد و سازمان محیط زیست با صدور هرگونه پروانه جدید برای فعالیت این واحدها در سطح استان مخالف است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران همچنین از استقرار ایستگاه سیار سنجش و پایش آلودگی هوا در محدوده معادن شن و ماسه شهرستان قدس خبر داد.
طرح جهادی پایش واحدهای معدنی استان تهران از امروز به مدت یک ماه در سطح شهرستان های تابعه استان اجرا می شود.