خبر استان : نخستین سمینار علمی پژوهشی دانشآموزان آموزشگاه شهیده کفاییزاده با ارائه 19 طرح برگزیده پژوهشی هفدهم آذر ماه در شهرستان پاکدشت برگزار میشود. محبوبه نعمتی از ارائه 19 طرح برگزیده پژوهشی دانشآموزی در نخستین سمینار علمی پژوهشی دانشآموزان آموزشگاه شهیده کفاییزاده در این شهرستان خبر داد. کارشناس پژوهش پژوهشسرای دانشآموزی خوارزمی پاکدشت با […]
خبر استان : نخستین سمینار علمی پژوهشی دانشآموزان آموزشگاه شهیده کفاییزاده با ارائه 19 طرح برگزیده پژوهشی هفدهم آذر ماه در شهرستان پاکدشت برگزار میشود.
محبوبه نعمتی از ارائه 19 طرح برگزیده پژوهشی دانشآموزی در نخستین سمینار علمی پژوهشی دانشآموزان آموزشگاه شهیده کفاییزاده در این شهرستان خبر داد.
کارشناس پژوهش پژوهشسرای دانشآموزی خوارزمی پاکدشت با اشاره به برگزاری نخستین سمینار علمی پژوهشی دانشآموزان آموزشگاه شهیده کفاییزاده گفت: نخستین کنفرانس علمی پژوهشی دانشآموزی آموزشگاه شهید کفاییزاده پاکدشت، با همکاری و مساعدت مسئولان آموزش و پرورش، مدیران واحدهای آموزشی، کارشناسان پژوهشسرای خوارزمی، کارشناسان گروههای آموزشی و عوامل اجرایی آموزشگاه شهید کفاییزاده، از ساعت 10 تا 12:30 روز هفدهم آذر ماه سال جاری در این آموزشگاه به نشانی پاکدشت، سه راه جیتو، آموزشگاه دخترانه متوسطه دوره دوم شهیده منوره کفاییزاده برگزار میشود.
وی ادامه داد: ایجاد روحیه علمی، تحقیقاتی و پژوهش در دانشآموزان، گرایش به تحقیق و پژوهش اصولی و پرهیز از تحقیقات اینترنتی کم محتوا، افزایش مهارت سخنرانی و ارائه مطالب در دانشآموزان، ارتقای سطح خودباوری و اعتماد به نفس در دانشآموزان و ایجاد فضای رقابتی و علمی سالم در مدرسه از مهمترین اهداف پیش روی برگزاری این سمینار است.
نعمتی، با اشاره به اینکه در این سمینار، 19 طرح در حوزههای مختلف درسی دوره متوسطه ارائه میشود، خاطرنشان کرد: طرحهای پژوهشی دانشآموزان در رشتههای دینی، تاریخ، زیستشناسی، زمینشناسی، زبان انگلیسی، فیزیک، شیمی، عربی و ریاضی ارائه خواهد شد.
این مقام مسئول، تصریح کرد: در رشته دینی پژوهشهای «بررسی نمادهای فراماسونری» توسط مهسا محمدولی و مرضیه تیموری، «حجاب» توسط فاطمه حسینپور و «تفسیر سوره مبارکه الرحمن» توسط زهرا هزاره، در رشته تاریخ پژوهش «تخت جمشید» توسط عسکری، در رشته زیستشناسی پژوهشهای «تقسیم میوز سلولی» توسط ندا باقر میزانی، «رشد جنین انسان» توسط نرگس رضازاده، و «سرطان رحم» توسط فاطمه صالحی، در رشته زبان انگلیسی پژوهشهای «مشکلات آموزش» توسط مریم حاجی علی، «چه عواملی به مغز آسیب میرساند؟» توسط فاطمه فتحی و «شخصیتشناسی» توسط نسیم جعفری، در رشته فیزیک پژوهشهای «کهکشان چیست؟» توسط ریحانه فیروزی و «مثلث برمودا» توسط زهرا خسروی، در رشته شیمی، پژوهشهای «آلودگی هوا» توسط شقایق حسینزاده، «کاربرد نانو در زندگی امروزی» توسط سعیده کریمی نسب و مهدیه کرمی، و «پرتو ایکس» توسط فاطمه بابعلی، در رشته عربی، پژوهشهای «شگفتی و عجایب جهان در قرآن» توسط زهرا طایفه خانی و فاطمه نصیری، در رشته ریاضی پژوهشهای «به وجود آمدن اعداد و ارقام» توسط شقایق قربانی و نگین قیطانی و «حروف ابجد» توسط سهرابی به ترتیب ارائه خواهد شد.
کارشناس پژوهش پژوهشسرای دانشآموزی خوارزمی پاکدشت در بخشی دیگر از این گفتوگو، ضمن تأکید بر به روز بودن موضوعات مقالات پژوهشی دانشآموزان گفت: بر اساس بنیانهای پژوهشی، هر مقاله شامل بخشهای اصلی عنوان، چکیده، مقدمه، مطالب اصلی، نتیجهگیری و مراجع است که در بخش نتیجهگیری، برداشت و تحلیل دانشآموز از اهمیت شایانی در کسب امتیاز برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه در بخش تهیه پروژهها برای افزایش انگیزه دانشآموزان به مشارکت فعال در امر پژوهش، پیشنهاد شده بود دبیران، بخشی از نمره دانشآموزان در دروس مرتبط را به این امر اختصاص دهند، ادامه داد: ارائه مقالات به صورت فردی و گروههای حداکثر سه نفره ارائه میشود که در قمست ارائه انتخاب مقاله بهعنوان مقاله برتر، ارائه توسط نماینده گروه انجام میشود.
نعمتی، با تأکید بر این امر که سعی شده است شرایط را بهگونهای فراهم شود تا تمام دانشآموزان شرکتکننده، طبق جدول زمانبندی، مقالات خود را در حضور هیئت داوران ارائه کنند، خاطر نشان کرد: هر دانشآموز بر مقالهای که تنظیم کرده احاطه و اشراف کامل دارد.
وی همچنین ضمن تقدیر از همه فرهنگیانی که در این امر پژوهشی مهم با دانشآموزان همکاری داشتهاند، یادآور شد: خلاصه مقالات با ذکر نام افراد شرکتکننده و دبیر راهنما در کتابی چاپ خواهد شد، خلاصه، چکیده و همچنین متن کامل مقالات پژوهشی ارائه شده در پایگاه اطلاعرسانی آموزشگاه شهدای مظفر پاکدشت به کلیه شرکتکنندگان در نخستین همایش علمی پژوهشی دانشآموزی، گواهینامه پژوهش از طرف اداره آموزش و پرورش ارائه و به نفرات برتر، لوح تقدیر و جوایزی ارزشمند اهدا خواهد شد.
کارشناس پژوهش پژوهشسرای دانشآموزی خوارزمی پاکدشت، اظهار امیدواری کرد: امید است با توکل بر پروردگار متعال و با دقت نظر همکاران و تلاش دانشآموزان پژوهنده، شاهد برگزاری هرچه باشکوهتر این کنفرانس علمی باشیم.