۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر » خواندنی ها » ورامین
  • شناسه : 17732
  • 06 فوریه 2018 - 16:46
  • 36 بازدید
  • ارسال توسط :
نجاتی: بانک سرمایه و پیکان،‌ الگوهای ما هستند!

نجاتی: بانک سرمایه و پیکان،‌ الگوهای ما هستند!

 مربی تیم شهرداری تبریز گفت: ما تمایل داشتیم که در مرحله پلی‌آف با کاله بازی کنیم، به همین خاطر به بازیکنان اصلی تیم مقابل شهرداری ورامین استراحت دادیم. تیم والیبال شهرداری تبریز در هفته بیست و دوم و پایانی مرحله گروهی لیگ برتر با نتیجه ۳ بر یک مغلوب شهرداری ورامین شد تا با ۴۴ […]

 مربی تیم شهرداری تبریز گفت: ما تمایل داشتیم که در مرحله پلی‌آف با کاله بازی کنیم، به همین خاطر به بازیکنان اصلی تیم مقابل شهرداری ورامین استراحت دادیم.

تیم والیبال شهرداری تبریز در هفته بیست و دوم و پایانی مرحله گروهی لیگ برتر با نتیجه ۳ بر یک مغلوب شهرداری ورامین شد تا با ۴۴ امتیاز از ۱۶ پیروزی و ۶ شکست به عنوان تیم سوم راهی پلی‌آف شود.

حسین نجاتی، مربی تیم تبریز در مورد این بازی و عدم حضور بازیکنان اصلی تیمش در ورامین اظهار داشت: ما تمایل داشتیم که در مرحله پلی‌آف با کاله بازی کنیم. به همین خاطر به بازیکنان اصلی تیم که مصدوم بودند، استراحت دادیم و با تیم جوانان تبریز به ورامین رفتیم. قرار کارد فنی و بازیکنان از همان ابتدای فصل این بود که بازی آخر مرحله گروهی، یک دیدار تشریفاتی باشد. تیم ما پس از استراحت بازیکنان اصلی به صورت کامل برای مرحله پلی‌آف، آماده خواهد بود.

نجاتی در مورد اینکه آیا حضور تیم دوم تبریز در یک مسابقه رسمی لیگ برتر به هویت لیگ لطمه وارد نمی‌کند، گفت: اگر قرار بود چنین رفتارهایی به لیگ برتر آسیب وارد کند، تا حالا لیگ ما لطمه خورده بود. ما 3 بازیکن مصدوم داشتیم که باید در پلی‌آف به تیم کمک می‌کردند و ما به آنها استراحت دادیم.

مربی تیم شهرداری تبریز در مورد نتایج خوب تیمش در فصل جاری گفت: ما هر سال بازیکنان خوبی جذب می‌کردیم ولی بازیکنانی که امسال گرفتیم، بهتر از سال‌های قبل هستند. علاوه بر این، مصدومان تیم ما کمتر از فصل‌های قبل بودند. همچنین باید اضافه کنم که عادل بناکار به عنوان سرمربی، زحمات زیادی برای تیم کشیده است.

وی تصریح کرد: اگر چنین اقدامی در لیگ، بی‌نظمی به حساب می‌آید، باید بگویم که تیم‌های بانک سرمایه و پیکان،‌ الگوهای ما هستند.

ملی‌پوش سابق والیبال ایران در مورد حریف مرحله پلی‌آف شهرداری تبریز گفت: ما روی تیم کاله به خوبی مطالعه و این تیم را به دقت آنالیز کرده‌ایم. امیدوارم بازیکنان بتوانند، نتایج آنالیزها را به دقت در زمین پیاده کنند.

نجاتی در پایان اظهار داشت: از تیم شهرداری تبریز، چند بازیکن، شرایط حضور در تیم ملی را دارند که یکی از آنها امیر حسینی، پاسور 42 ساله تیم است.

 

برچسب ها

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*