خبر استان: رژیم غذایی مناسب در ماه رمضان می تواند موجب برطرف شدن سردرد شود. چند توصیه برای مقابله برای سردردهای ناشی از رژیم غذایی نامناسب در ادامه آورده شده است. سردردهای بعد از افطار، نتیجه مصرف مواد غذایی حجیم نظیر برنج، گوشت، مرغ، نان و سیبزمینی بلافاصله بعد از افطار است. روزهداری در فصول […]
خبر استان: رژیم غذایی مناسب در ماه رمضان می تواند موجب برطرف شدن سردرد شود.
چند توصیه برای مقابله برای سردردهای ناشی از رژیم غذایی نامناسب در ادامه آورده شده است.
سردردهای بعد از افطار، نتیجه مصرف مواد غذایی حجیم نظیر برنج، گوشت، مرغ، نان و سیبزمینی بلافاصله بعد از افطار است.
روزهداری در فصول گرم سال، مستلزم رعایت شرایط ویژه در مصرف موادغذایی است.
استفاده از موادغذایی پروتئینی مانند گوشت، تخممرغ و حبوبات در وعده سحری نقش مهمی در به تعویق انداختن حس گرسنگی در فرد روزهدار ایفا میکند.
روزهداران میتوانند به منظور مدیریت مصرف مواد غذایی در ایام ماه رمضان، نسبت به مصرف انواع غذاهای حاضری و موادغذایی دارای پروتئین به صورت گردشی در وعدههای سحری و شام اقدام کنند.
روزهداران بايد از خوردن غذای اصلی بلافاصله پس از افطار خودداری کنند و روزه خود را با آب جوش، شیر گرم، خرما، عسل و مواد غذایی مشابه، افطار و حداقل نیم ساعت بعد از آن، غذای اصلی را میل كنند.
روزهداران میتوانند با مصرف میوه و سبزیجاتي از قبیل کاهو، کلم و هویج و غيره که حاوی مقادیر قابل توجهی آب هستند، در هنگام صرف وعدههاي سحر و افطار، آب مورد نیاز بدن را در طول مدت روزهداری تأمین نمایند.
: