۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر » خواندنی ها » ورامین
  • شناسه : 22222
  • 04 سپتامبر 2018 - 6:49
  • 42 بازدید
  • ارسال توسط :
علت افزایش مهاجرت پزشکان ایرانی به استرالیا چیست؟

علت افزایش مهاجرت پزشکان ایرانی به استرالیا چیست؟

  علت افزایش مهاجرت پزشکان ایرانی به استرالیا چیست؟ عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: نظام سلامت می تواند تحت عنوان پزشک خانواده و نظام ارجاع از یکصد هزار پزشکی که درکشور با هزینه بیت المال تربیت و تامین شدند حمایت کند. محسن علیجانی درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به […]

 

علت افزایش مهاجرت پزشکان ایرانی به استرالیا چیست؟
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: نظام سلامت می تواند تحت عنوان پزشک خانواده و نظام ارجاع از یکصد هزار پزشکی که درکشور با هزینه بیت المال تربیت و تامین شدند حمایت کند.
محسن علیجانی درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اظهارات رییس سازمان نظام پزشکی درخصوص اینکه اجرای پزشک خانواده به جلوگیری از مهاجرت پزشکان کمک می کند، گفت: اجرای برنامه توسعه ششم درحوزه سلامت به ارتقاء جایگاه پزشکان ، توزیع مناسب اطباء در نقاط مختلف کشور و عدالت درسلامت برای بیماران و پزشکان کمک می کند، البته درحال حاضر ممکن است برخی از پزشکان از درآمد و کارانه قابل قبولی برخوردار بوده که این مسئله  نیزجای بحث دارد.
پزشکان گاهی ناچار به مهاجرت هستند
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس درمجلس شورای اسلامی، افزود: اما بسیاری از پزشکان عمومی که قائده نظام سلامت هستند، باید تمامی هزینه های تحصیل درسیستم دولتی و آزاد و فعالیت را باید خود پرداخت کنند؛ این درحالی است که نظام سلامت می تواند تحت عنوان پزشک خانواده و نظام ارجاع از یکصد هزار پزشکی که درکشور با هزینه بیت المال تربیت و تامین شدند، درحوزه سلامت با راه کار پزشک خانواده حمایت کند، اما وقتی پزشک جایگاه مناسب خود را ندارد ممکن است سرخورده شده و اقدام به مهاجرت کند.
تذکر به مسئولان حوزه سلامت برای اجرای برنامه ششم
وی با تاکید بر اجرای صحیح برنامه ششم توسعه دربخش سلامت، تصریح کرد: وزارت  بهداشت ودرمان باید پیگیری های لازم را در اجرای برنامه ششم که مفاد آن دربرنامه های توسعه چهارم و پنجم هم مورد تاکید قرارگرفته اقدام کند، البته درخصوص عدم اجرای برنامه تذکرات لازم از کمیسیون بهداشت ودرمان به مسئولان حوزه سلامت داده شده اما خروجی مناسبی هم تاکنون دیده نشده است؛ لذا از وزارت بهداشت انتظار می رود که اجرای برنامه ششم را با هدف حفظ جایگاه پزشکان عمومی و ذخایرعلمی درکشور و صرفه جویی درمنابع و اعتبارات  بیش از گذشته مورد توجه قرار دهد.
علیجانی با بیان اینکه بودجه اختصاص پیدا کرده به حوزه سلامت درمقایسه با سایر بخش ها از جمله آموزش و پرورش یا بخش دفاعی کشور قابل قبول تر است، گفت: به دلیل عدم اجرای مفاد برنامه های توسعه مانند پزشک خانواده، سیستم ارجاع ، پرونده های الکترونیک و مسائل دیگر هزینه های بسیاری درحوزه سلامت انجام شده و درهمین راستا نیروی انسانی نیز دچار مشکل می شود.
خرید راهبردی خدمات درکشورما اجرایی نمی شود
این نماینده مردم درمجلس دهم، با اشاره به اینکه درخصوص مهاجرت پزشکان به سایرکشورها باید کار آمار دقیقی صورت گیرد، افزود: اما پزشکان بیشتربه دنبال مهاجرت به کشورهایی هستند که دربحث پزشک خانواده و پزشک عمومی مانند استرالیا اقدامات مناسب تری صورت می گیرد، در این کشور خرید راهبردی خدمات پررنگ بوده و به کلینیک ها بیماران مشخصی مراجعه کرده و براساس سرانه درمان خرید راهبردی خدمات انجام می شود؛ اما درکشور ما به این مبحث توجهی نمی شود، اگر این مسئله را بتوان اجرایی کرد می توان 20 هزار میلیارد تومان هزینه های حوزه سلامت را کاهش داد.
عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس، با بیان اینکه وزارت بهداشت نقش تولیت را باید به خوبی ایفا کند، تصریح کرد: برخی خدمات دربخش سلامت برای نتیجه بخشی بیشتر باید به بخش خصوصی واگذار شود.

برچسب ها

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*