رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستانهای قرچک و ورامین گفت: طرح هادی در هشت روستای قرچک انجام شده است. استقرار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی توسط فرماندار شهرستان قرچک بهشدت در حال پیگیری است و در آینده بسیار نزدیک این اداره در شهرستان مستقر میشود؛ چون مردم شهر قرچک و روستاهای شهرستان قرچک مستحق این هستند […]
استقرار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی توسط فرماندار شهرستان قرچک بهشدت در حال پیگیری است و در آینده بسیار نزدیک این اداره در شهرستان مستقر میشود؛ چون مردم شهر قرچک و روستاهای شهرستان قرچک مستحق این هستند که از خدمات کلیه ادارات بهرهمند شوند.
وی در خصوص برنامههای آینده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در قرچک گفت: برنامههای بنیاد مسکن بهصورت مستمر است ازجمله این برنامهها اجرای طرح هادی و تهیه طرح هادی است که با اعتبارات خوبی که دولت به روستاها اختصاص داده است، دیگر شاهد کوچههای خاکی در روستاها نیستیم و به مرحلهای رسیدیم که با داشتن چنین اعتباراتی به سمت و سوی زیباسازی و جداره سازی روستاها و بهرهمندی از امکانات رفاهی پیش میرویم.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستانهای قرچک و ورامین افزود: عمدهترین مشکل موجود در حال حاضر از نظر بنیاد مسکن در قرچک ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرستان قرچک است.
علیخانیان تأکید کرد: راهکارهای خوبی در این خصوص اندیشیده شده است، سختگیریهای کمیسیون ماده 99 چندین برابر شده و فرهنگسازی در جهت آسان شدن کارهای اداری که مردم تمایل داشته باشند در جهت انجام کارهای قانونی ساخت و ساز حرکت نمایند.
وی افزود: الحاق بافت روستایی در حال طی کردن روند قانونی خود است و در روستاهایی مانند قشلاق جی تو و صالحآباد تفاهمنامهای بین فرمانداری شهرستان و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بسته شده و عمده مشکلات این روستا در حال حل شدن است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستانهای قرچک و ورامین افزود: طرح هادی در هشت روستای شهرستان قرچک انجام شده و پروژههای بنیاد مسکن مستمر است و خانهسازی نیست که زمان شروع و پایان داشته باشند، پروژهها این بنیاد بهصورت مستمر هر ساله تأمین اعتبار میشوند مانند جدولگذاری، زیرسازی و زیباسازی روستا ازجمله این پروژهها است که توسط دهیاریها انجام میشود.
علیخانیان تأکید کرد: چند سالی است که دهیاری اعتبارات خوبی از محل جرائم راهنمایی و رانندگی و ارزشافزوده دریافت میکنند که به کمک اعتبارات بنیاد و مسکن میآید و کار اجرایی و طرح هادی خوبی اجرا میشود.
وی اظهار داشت: هر روستایی داری طرح هادی مصوب است و طرح هادی مرز مصوبی دارد داخل این مرز مصوب را بنیاد مسکن و دهیاری پروانه ساخت و ساز صادر کنند یا فعالیت تجاری داشته باشند.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستانهای قرچک و ورامین گفت: اگر کسی از مرز مصوب عبور کنند و وارد زمینهای کشاورزی شود بخشداریها و بهخصوص جهاد کشاورزی که متولی حفظ اراضی کشاورزی است و مردمی که خارج از بافت را تفکیک کنند و بفروشند یا ساخت و ساز کنند مسلماً با برخورد شدید جهاد کشاورزی روبهرو رو خواهد شد.
علیخانیان گفت: ما در طرح هادی بر اساس نرخ رشد و نیاز مردم هر جایی که مصلحت باشد افزایش بافت را با هماهنگی فرمانداری و بخشداری انجام میدهیم و در خصوص افق طرح، اگر دلایل توجیهکننده مناسبی داشته باشیم و کلیه کاربریهای داخل روستا پر شده باشد و نیازمند باشیم طرح را دوباره بازنگری میکنیم و افزایش بافت انجام میدهیم.