پس از توهین یکی از فعالان سیاسی منطقه ورامین به سردار سلیمانی، شورای هماهنگی اصلاحات در شهرستان ورامین پیروزی سپاه قدس ایران و همچنین اقدامات سردار سلیمانی را تبریک گفته و قدردانی کردند. پس از شهادت محسن حججی از شهدای مدافع حرم ایرانی، سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی یاران وعده نابودی داعش طی […]
پس از توهین یکی از فعالان سیاسی منطقه ورامین به سردار سلیمانی، شورای هماهنگی اصلاحات در شهرستان ورامین پیروزی سپاه قدس ایران و همچنین اقدامات سردار سلیمانی را تبریک گفته و قدردانی کردند.
پس از شهادت محسن حججی از شهدای مدافع حرم ایرانی، سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی یاران وعده نابودی داعش طی مدت ۳ ماه را داده بود که طی روزهای گذشته این وعده محقق شد.
اما تعداد بسیار کمی از افراد در نقاط مختلف کشور از این پیروزی که سبب ناراحتی دشمنان نظام بهویژه آمریکا شده بود ناراحت شده و تمام تلاش خود را کردند تا این پیروزی شیرین را به کام ملت ایران تلخ کنند.
در این میان جبهه اصلاحات شهرستان ورامین طی بیانیهای این پیروزی را به امام زمان عجلالله تعالی فرجه الشریف، رهبر معظم انقلاب و ملت ایران تبریک گفتند.
جبهه اصلاحات شهرستان ورامین در این بیانیه آوردهاند: طبق بشارت حاج قاسم سلیمانی بعد از شهادت شهید حججی برای نابودی قریب الوقوع داعش؛ و در آستانه ماه مبارک ربیعالاول، امروز مجاهدتهای شبانه روزی تمامی مدافعان حرم در عراق و سوریه به ثمر نشست.
در بخش دیگری از این بیانیه تاکید شده: این پیروزی را خدمت آقا امام زمان(عج) و فرمانده کل قوا و همه مردم انقلابی و شهید پرور ایران تبریک عرض میکنیم.
یکی از فعالان سیاسی شهرستان ورامین روز گذشته در فضای مجازی با حمله به سردار سلیمانی و اقدامات سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران، نقش ایران در نابودی داعش و آزادسازی سوریه و عراق را کم رنگ کرده و با توهین به سردار سلیمانی خشم مردم جنوب شرق استان تهران را برانگیخته بود.