۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر » خواندنی ها » ورامین
  • شناسه : 21833
  • 18 آگوست 2018 - 4:19
  • 33 بازدید
  • ارسال توسط :
سی.ان.ان: بمبی که دانش آموزان یمنی را به خاک‌وخون کشاند، ساخت آمریکا بود

سی.ان.ان: بمبی که دانش آموزان یمنی را به خاک‌وخون کشاند، ساخت آمریکا بود

شبکه خبری سی.ان.ان در گزارشی اختصاصی اعلام کرد که بمب استفاده شده از سوی ائتلاف عربی در یمن که به انهدام یک اتوبوس مدرسه در این کشور و کشته شدن ۴۰ دانش‌آموز منجر شد، ساخت آمریکا بوده و در توافق تسلیحاتی وزارت امور خارجه آمریکا به عربستان تحویل داده شده بود. شبکه خبری سی.ان.ان با […]

شبکه خبری سی.ان.ان در گزارشی اختصاصی اعلام کرد که بمب استفاده شده از سوی ائتلاف عربی در یمن که به انهدام یک اتوبوس مدرسه در این کشور و کشته شدن ۴۰ دانش‌آموز منجر شد، ساخت آمریکا بوده و در توافق تسلیحاتی وزارت امور خارجه آمریکا به عربستان تحویل داده شده بود.

شبکه خبری سی.ان.ان با همکاری خبرنگاران یمنی و کارشناسان مهمات در این باره تحقیقات مستقلی انجام داده و گزارش داد که این سلاح که باعث کشته شدن ۴۰ دانش آموز یمنی در استان صعده شد، یک بمب ۲۲۷ کیلوگرمی هدایت لیزری موسوم به MK ۸۲ ساخت کمپانی آمریکایی لاکهید مارتین آمریکا بوده است و آمریکا آن را به عربستان داده بود.

این بمب بسیار شبیه به همانی است که در اکتبر ۲۰۱۶ یک مراسم ختم در صنعاء را هدف قرار داد و باعث شد تا ۱۵۵ تن کشته شده و صدها تن دیگر نیز زخمی شوند.

ائتلاف سعودی اطلاعات نادرست را باعث آن حمله دانست و اعتراف کرد که این حمله یک اشتباه بوده و مسئولیت آن را پذیرفت.

در مارس همان سال نیز حمله به یک بازار یمنی منجر به کشته شدن ۹۷ غیر نظامی شد و در آن هم از یک بمب MK ۸۲ ساخت آمریکا استفاده شد.

پس از حمله به مراسم عزاداری، دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری وقت آمریکا فروش سلاح با تکنولوژی نقطه زن از جمله بمب‌های MK ۸۲ به عربستان را به خاطر نگرانی های مربوط به مسائل حقوق بشری ممنوع کرد.

این ممنوعیت با روی کار آمدن دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری کنونی آمریکا و رکس تیلرسون، وزیر دفاع وقت در مارس ۲۰۱۷ برداشته شد.

سازمان ملل در گزارش سال ۲۰۱۶ خود درباره جنگ یمن نیروهای ائتلاف به سرکردگی عربستان سعودی را مسئول بخش مهمی از قربانیان غیرنظامی جنگ یمن دانست اما تنها چند روز پس از انتشار این گزارش و اعتراض شدید ریاض به آن، سازمان ملل متحد با عقب‌نشینی “عربستان را موقتا از فهرست عوامل کشتار کودکان در یمن خارج” کرد.

درحالیکه ائتلاف عربی تحت حمایت آمریکا در تلاش برای بررسی حمله به اتوبوس مدرسه است، سوالات زیادی از سوی ناظران و گروه‌های حقوق بشری درباره مسئولیت آمریکا در این باره به وجود آمده است.

آمریکایی‌ها می‌گویند که تصمیمات درباره اهداف نظامی توسط ائتلاف عربی گرفته می‌شود و آنها دخالتی در آن ندارند اما درواقع عملیات را با فروش میلیاردها دلار سلاح به عربستان پشتیبانی می‌کند.

جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا گفته است:‌ ما برای ائتلاف درباره اهداف تصمیم گیری نمی کنیم.

برچسب ها

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*