خبر استان: مدیرکل آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت گفت: در بررسیهای اخیر مشخص شده برخی از سوسیس و کالباسهای موجود در بازار از بافتهای غیرمجاز مثل تاج خروس و پوست مرغ تهیه شدهاند. حسین رستگار مدیرکل آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت در رابطه با آلوده شدن و لانهگزینی حشرات در فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و کالباس، گفت: هر […]
خبر استان: مدیرکل آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت گفت: در بررسیهای اخیر مشخص شده برخی از سوسیس و کالباسهای موجود در بازار از بافتهای غیرمجاز مثل تاج خروس و پوست مرغ تهیه شدهاند.
رستگار افزود: بنابراین شرایط نگهداری فرآوردههای گوشتی مهم است اینکه کجا نگهداری میشوند و شرایط تولید محصول چگونه بوده است. بنابراین توصیهای که به مردم داریم این است که از برندهای معتبر استفاده کنند.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت تصریح کرد: همچنین مواردی وجود داشته که سوسیس و کالباسهای موجود در بازار قیمت بسیار ارزانی داشته و کیلویی 3 تا 4 هزار تومان به فروش میرسیده اما مواد درون آن ناسالم بوده است.
وی گفت: اغلب در این فرآوردههای نامرغوب از بافتهای غیرمجاز مثل پوست و تاج خروس استفاده شده است.
رستگار افزود: متأسفانه مردم به دلیل قیمت پایین این فرآوردهها آن را خریداری میکنند در حالی که باید فرآوردههایی خریداری شود که آرم و نشان سازمان غذا و دارو و پروانه تولید و ساخت داشته باشند. / فارس