رامبد جوان از چالشهای زیادی برای ساختن فیلمش صحبت میکند. از تأخیرها و بازنویسیهای مکرر تا مشکلات مالی و نگرانیهای مربوط به نگهداشتن تیم. اینکه فیلم در شرایط سخت و با عجله ساخته شده، نشانهی تلاش و تعهد بالای تیم است. اتفاقات ترسناک جوان دربارهی تجربهی ترسناک موشکباران تهران در زمستان ۱۳۶۶ هم صحبت میکند. […]
رامبد جوان از چالشهای زیادی برای ساختن فیلمش صحبت میکند. از تأخیرها و بازنویسیهای مکرر تا مشکلات مالی و نگرانیهای مربوط به نگهداشتن تیم. اینکه فیلم در شرایط سخت و با عجله ساخته شده، نشانهی تلاش و تعهد بالای تیم است.
اتفاقات ترسناک جوان دربارهی تجربهی ترسناک موشکباران تهران در زمستان ۱۳۶۶ هم صحبت میکند. صدای آژیر و انفجار و از بین رفتن خانهها… این تجربیات به شکلی تأثیر عمیق گذاشتهاند که حالا او تلاش میکند با نگاه کمدی به آنها، تراپیای برای خود و دیگران ایجاد کند.
اینکه بهدنبال تراپی از طریق طنز است، جذاب و بسیار انسانی است. نشان میدهد حتی در میان سختیها و ترسها میتوان راهی برای التیام پیدا کرد.
رامبد جوان از «زود پز» و چالشهای ساخت آن صحبت کرده. او شاید فکر نمیکرده که بازسازی دوران موشکباران و دهه ۶۰ برایش شدنی باشد، اما با ورود به پروژه متوجه میشود که شرایط متفاوت است. فیلم لحظات نوستالژیک زیادی از دهه ۶۰، از جمله آهنگها، مینیبوسسواری و دنبال ماشین عروس رفتن در خیابانها را به تصویر میکشد.
جوان اشاره میکند که با توجه به تعدد فیلمهای کمدی با پسزمینه جنگ و دوران پس از آن، مثل «هزارپا» یا «فسیل»، تلاش داشت که «زود پز» تکراری نباشد. او معتقد است که اگر بهطور معمول میخواست قصهای برای فیلم بعدیاش انتخاب کند، احتمالاً به این داستان نمیرسید. اما وقتی به پروژه وارد شد، با هیجان کار کردن و تیم حرفهایاش، ترغیب شد که این فیلم را بسازد.
با تیمی شامل منصور سهرابپور بهعنوان تهیهکننده و افرادی مثل سارا سمیعی، کامیاب امین عشایری، مرتضی نجفی، حسن ایوبی، امیر توسلی، آرزوحلاجی، مهران ملکوتی و علیرضا علویان، توانست یک مجموعه خوب را شکل دهد و نتیجه خوبی ارائه دهد. وقتی این افراد حرفهای کنار هم قرار میگیرند، نشان میدهد که با چنین تیمی میشود کار عالیای انجام داد.
رامبد جوان با تاکید بر همکاری بازیگران حرفهای مثل نوید محمدزاده و محسن تنابنده، اشاره کرد که حضور این دو بازیگر کنار هم یک ترکیب تازه و جذاب ایجاد کرده. او همچنین از دیگر بازیگران برجسته مثل گلاره عباسی، شیرین اسماعیلی، ساقی حاجیپور، روزبه حصاری، میسا مولوی و محمود جعفری تقدیر کرد و گفت که از بازیگری و روحیه حرفهای آنان لذت برده است.
جوان درباره احتمال تکراری بودن داستان فیلم نیز توضیح داد که با توجه به جزئیات و شرایط مختلف در ساخت فیلم، نگران این موضوع نبوده است. او اشاره کرد که ماجراهای تاریخی مثل موشکباران تهران بخشی از تاریخ ما هستند و میتوان آنها را به هزار شیوه مختلف به تصویر کشید. آنچه اهمیت دارد، داستانی است که تعریف میشود و با دقت و جزئیات رعایت شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.