۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر » پاکدشت » خبر ویژه » خواندنی ها
  • شناسه : 2370
  • 01 جولای 2015 - 20:28
  • 158 بازدید
  • ارسال توسط :
راز سقط جنین های غیرقانونی در پاکدشت برملا شد

راز سقط جنین های غیرقانونی در پاکدشت برملا شد

خبر استان : پزشک ماما که در مطب زیر زمینی خود اقدام به سقط جنین می‌کرد و در مدتی کوتاه درآمد هنگفتی به جیب زده بود، در عملیاتی غافلگیرانه توسط عوامل انتظامی شهرستان پاکدشت دستگیر و روانه زندان شد. سرهنگ سلمان آدینه وند فرمانده انتظامی پاکدشت گفت: چندی پیش مأموران پلیس پاکدشت متوجه شدند زنی […]

خبر استان : پزشک ماما که در مطب زیر زمینی خود اقدام به سقط جنین می‌کرد و در مدتی کوتاه درآمد هنگفتی به جیب زده بود، در عملیاتی غافلگیرانه توسط عوامل انتظامی شهرستان پاکدشت دستگیر و روانه زندان شد.

سرهنگ سلمان آدینه وند فرمانده انتظامی پاکدشت گفت: چندی پیش مأموران پلیس پاکدشت متوجه شدند زنی که ۴ ماهه باردار بوده با مراجعه به مطب یک پزشک ماما اقدام به سقط جنین کرده و مبلغ ۷۰ میلیون ریال به خانم دکتر پرداخت نموده است.

 

وی اظهار کرد: ماموران پلیس امنیت پاکدشت به محض آگاهی از این موضوع، وارد عمل شدند و به ‌صورت نامحسوس تحقیقات خود را در قبال این فعالیت غیرقانونی و غیر شرعی آغاز کردند.

این مقام انتظامی افزود: پس از احراز تخلف و فعالیت غیر قانونی خانم دکتر، عوامل انتظامی با دستور قضایی وارد مطب شده و فرد مورد نظر را دستگیر کردند.

سرهنگ آدینه وند بیان داشت: در بازرسی از مطب پزشک متخلف تجهیزات پزشکی برای سقط غیرقانونی جنین، کشف و مطب وی با دستور قاضی پلمب شد.

فرمانده انتظامی پاکدشت تصریح کرد: در تحقیقات مشخص شد که خانم دکتر برای سقط جنین‌ های غیرقانونی مبالغ هنگفتی از ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال دریافت می کرده و در مدت کوتاه پول کلانی به جیب زده است.

سرهنگ آدینه ‌وند تصریح کرد: این پزشک ماما با قرار وثیقه ۴ میلیارد ریالی از سوی قاضی روانه زندان شد.

رییس پلس پاکدشت با توصیه به مردم خاطرنشان کرد: شهروندان برای درمان بیماری به بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز درمانی و مطب های پزشکان دارای مجوز و معتبر مراجعه کنند و در صورت اطلاع از فعالیت پزشکان غیرمجاز مراتب را بی درنگ به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*