خبر استان : مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب جنوب شرقی استان تهران به همراه معاونین و تنی چند از مدیران در دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه و شهرستان ورامین حضوریافت. در این دیدار صمیمانه آیت الله محمودی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان ورامین ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین،به بیان اهمیت آب […]
خبر استان : مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب جنوب شرقی استان تهران به همراه معاونین و تنی چند از مدیران در دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه و شهرستان ورامین حضوریافت.
در این دیدار صمیمانه آیت الله محمودی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان ورامین ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین،به بیان اهمیت آب در نگاه قرآن مجید و احادیث مذهبی پرداخت.
امام جمعه شهرستان ورامین در ادامه با ابراز رضایت از عملکرد مجموعه شرکت آب و فاضلاب جنوب شرقی استان تهران در امر خدمت رسانی به مردم شریف و تامین آب شرب،اظهار داشت:با وضعیت کم آبی که در سال جاری داشتیم به لطف پروردگار و تلاش های شبانه روزی شما عزیران در شرکت آبفا کمترین مشکل رادر بخش تامین آب مشاهده نمودیم.
آیت الله محمودی در ادامه ضمن ابراز خرسندی از انتصاب مهندس کارگری به سمت مدیرعامل جدید شرکت آبفای جنوب شرقی،حضورشان را منشا ء خیر و برکت برای منطقه دانست و افزود:لزوم صرفه جویی در مصرف آب باید مد نظر همگان باشد وبه همین منظور کار دشوار و سنگین تامین آب و حساسیت های موجود در این زمینه را از هر طریق برای مردم اطلاع رسانی نمائیم.
امام جمعه شهرستان ورامین در پایان ضمن تاکید مجدد بر صرفه جویی و مصرف بهینه آب، اعلام همکاری و مساعدت نمود تا در خطبه های نماز پرفیض جمعه برای ترویج و فرهنگ سازی مصرف صحیح آب،مطالبی را برای نمازگزاران بیان نماید.
در ادامه این نشست مدیرعامل شرکت آبفای جنوب شرقی ضمن ابراز رضایت و خشنودی به جهت حضور در دفتر و دیدار با امام جمعه شهرستان ورامین،اظهار داشت: با توجه به محدویت هایی که در بخش منابع آبی داریم جا دارد توصیه ها و سفارشات حضرت عالی را سرلوحه برنامه کاری در شرکت قرار دهیم.
علیرضا کارگری در ادامه خدمت رسانی به مردم را افتخار دانست و افزود: رضایت مندی مردم شریف از اهداف اساسی شرکت محسوب می شود و امیدواریم با تلاش شبانه روزی در جهت تامین و توزیع آب این مسئله را به اثبات برسانیم.