خبر استان :خبرگزاری میزان- یکی از خوراکیهایی که بین ایرانیان طرفداران بسیاری دارد و به اشکال متفاوت در طبخ غذاها استفاده میشود، برنج است. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان به نقل از روزنامه شهرآرا، یکی از خوراکیهایی که بین ایرانیان طرفداران بسیاری دارد و به اشکال متفاوت در طبخ غذاها استفاده میشود، برنج […]
خبر استان :خبرگزاری میزان- یکی از خوراکیهایی که بین ایرانیان طرفداران بسیاری دارد و به اشکال متفاوت در طبخ غذاها استفاده میشود، برنج است.
وقتی مزاج غذایی سرد و تر باشد، مصرف آنها باعث چاقی خواهد شد. برنج چنین مزاجی دارد. این ماده غذایی انباشتی از نشاسته است که باعث چاقی میشود. درواقع برنج یکی از عوامل اصلی چاق شدن و ابتلا به کبدچرب محسوب میشود.
شوید و میخک، اصلاحکننده سردی برنج
افزودن شوید، سبزیپلو، زیره، زعفران یا میخک به برنج باعث اصلاح مزاج این ماده خوراکی شده و کمتر باعث چاقی میشود؛ چون مزاج سرد آن با افزودن ادویههایی با مزاج گرم و خشک گرفته میشود.
برنج را با خورشهای گرم بخورید
اگر جزو افرادی هستید که تمایلی به افزودن زیره و میخک به برنج ندارید، بهتر است بیشتر برنج را به صورت مخلوط سبزیجات مصرف کنید.
میتوانید بسته به نوع خورش با افزودن ادویه مناسب با مزاج گرم و خشک، مزاج برنج را اصلاح کنید.
مثلا به خورش قیمه یا قیمه بادمجان حتما زعفران یا زردچوبه و دارچین و به خورش قورمه سبزی، فلفل سیاه اضافه کنید.