۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر » پاکدشت » پیشوا » تهران » خبر ویژه » خواندنی ها » قرچک » ورامین
  • شناسه : 2169
  • 22 ژوئن 2015 - 11:17
  • 118 بازدید
  • ارسال توسط :
توسعه روستايي و بيابان زدايي با اجراي طرح تعميم ترسيب کربن

توسعه روستايي و بيابان زدايي با اجراي طرح تعميم ترسيب کربن

خبر استان : سرپرست امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزدای استان تهران اعلام کرد : طرح بین المللی تعمیم ترسیب کربن با همکاری دفتر برنامه عمران سازمان ملل متحد (UNDP) و با هدف توسعه روستائی و بیابان زدائی در مساحتی حدود 70 هزار هکتار در استان تهران اجرایی شده است. به گزارش پایگاه […]

خبر استان : سرپرست امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزدای استان تهران اعلام کرد : طرح بین المللی تعمیم ترسیب کربن با همکاری دفتر برنامه عمران سازمان ملل متحد (UNDP) و با هدف توسعه روستائی و بیابان زدائی در مساحتی حدود 70 هزار هکتار در استان تهران اجرایی شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پیام طبیعت استان تهران ابوالفضل ناظری گفت : این طرح به منظور توانمندسازی جوامع محلی، اشتغال زائی و ارتقای معیشت، تشکیل صندوق های خرداعتباری با مشارکت جوامع محلی به عنوان پایلوت در شهرستان ملارد در حال اجراست.
وی افزود : با اجرای این طرح علاوه بر توسعه روستائی و جلوگیری از مهاجرت روستائیان شاهد مقابله با پدیده بیابان زائی و احیای اراضی بیابانی خواهیم بود.
ناظری گفت : یکی از دستاوردهای مهم این طرح ایجاد صندوق های خرد اعتباری با هدف حمایت از گروه های آسیب پذیر از جمله بانوان و ایجاد طرحهای اشتغال زا و کارگاه های تولیدی کوچک است که به همین منظور و حسب تفاهم نامه تنظیمی دفتر برنامه عمران سازمان ملل و سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور تسهیلات 370 میلیون ریالی برای حمایت و تقویت این صندوق ها در اختیار جوامع محلی قرار گرفته است که تشکیل شرکت تعاونی تولیدی توزیعی شقایق ملارد که در خصوص فعالیت های بیولوژیکی و عمرانی شامل تولید نهال، نهالکاری، مراقبت و آبیاری و حفاظت فعالیت می کند نتیجه راه اندازی صندوق های خرداعتباری و حمایت های انجام شده است.
وی اظهار داشت : امروزه پدیده بیابان زائی و تخریب سرزمین به عنوان یکی از چالش های مهم جهانی مطرح است که کشور ما نیز درگیر این چالش زیست محیطی است که علاوه بر اثار نامطلوب اقتصادی و اجتماعی تهدیدی جدی برای امنیت غذائی به شمار می آید چرا که خاک و زمین بستر تولید مواد غذائی است و چنانچه اراضی مستعد از بین برود و به اراضی کم پوشش یا بدون پوشش تبدیل شود ، به دنبال آن تولید مواد غذایی از بین خواهد رفت. سرپرست امور بیابان استان تهران در ادامه اضافه کرد : استان تهران با 105 هزار هکتار اراضی بیابانی جزو استان های بیابانی کشور محسوب می شود که این اراضی در شهرستان های ورامین، ری، پاکدشت و ملارد پراکنده هستند که به منظور مقابله با پیشروی بیابان و تثبیت شن های روان و احیای اراضی بیابانی و مهار و کنترل گرد و غبار ناشی از این پدیده تاکنون 19 هزار هکتار از این اراضی با اقدامات بیولوژیکی شامل نهالکاری و احداث بادشکن زیرپوشش طرح ها و پروژه های بیابان زدائی قرار گرفته و با این اقدامات کانون های بحران بیابانی در استان تهران مهار و کنترل شده است.
وی اظهار امیدواری کرد با همکاری و مساعدت دستگاه های ذیربط به ویژه استانداری تهران و تامین اعتبارات لازم طرح های بیابان زدائی با سرعت بیشتری انجام شود.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*