۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر » اجتماعی » استان ها » تهران
  • شناسه : 36646
  • 29 اکتبر 2024 - 14:32
  • 56 بازدید
  • ارسال توسط :
بوستان لاله میزبان جشنواره دختر و بابا

بوستان لاله میزبان جشنواره دختر و بابا

شهردار منطقه ۶ از تبدیل پارک لاله به فضای شاد برای برگزاری جشنواره “دختر و بابا” خبر داد و گفت: این پارک باید تبدیل به مکانی برای برگزاری جشنواره‌ها شود. سید مرتضی روحانی در خصوص انتخاب پارک لاله برای برنامه “دختر و بابا” اظهار کرد: هدف این است که این آموزش را در سطح پارک […]

شهردار منطقه ۶ از تبدیل پارک لاله به فضای شاد برای برگزاری جشنواره “دختر و بابا” خبر داد و گفت: این پارک باید تبدیل به مکانی برای برگزاری جشنواره‌ها شود.

سید مرتضی روحانی در خصوص انتخاب پارک لاله برای برنامه “دختر و بابا” اظهار کرد: هدف این است که این آموزش را در سطح پارک بیاوریم و خانواده‌ها وارد پارک شوند و یک خودآگاهی برای آن‌ها ایجاد شود تا ارتباط فرزندان و والدین تقویت گردد.

شهردار منطقه ۶ تهران با بیان اینکه خانواده مهم‌ترین سرمایه اجتماعی در کشور است، ادامه داد: باید این موضوع در اجرای برنامه‌ها و طرح‌ها به صورت ویژه مورد توجه باشد.

روحانی در ادامه اضافه کرد: نمایش بازی‌های شناختی و تئاتر محور برنامه‌های این جشنواره برای بازبینی هویت دختران است.

شهردار منطقه ۶ یادآور شد: در حاشیه این جشنواره جمعیتی از دختران خیر نیز حضور دارند که هدفشان جلب مشارکت خیرین برای آزادی زندانیان است.

جشنواره “دختر و بابا” برای اولین سال در سطح مناطق ۲۲ گانه تهران و به میزبانی بوستان لاله برگزار می‌شود. این جشنواره از ۱۰ تا ۱۸ آبان‌ماه هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۲ میزبان علاقه‌مندان و شهروندان تهرانی است.

اجرای تئاتر تعاملی (کودک، نوجوان و جوان)، گذر بازی‌های مفهومی و خلاقانه، کلینیک مشاوره و خانواده، گذر برنامه‌های فرهنگی، غرفه دختران خیر شهر و استیج همگانی از جمله بخش‌های مختلف این جشنواره خواهد بود.

دختران نونهال (۹ تا ۱۱ سال)، دختران نوجوان (۱۲ تا ۱۸ سال) و دختران جوان (۱۹ تا ۳۰ سال) گروه‌های سنی هستند که می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند. تمامی دختران تهرانی در گروه‌های سنی یاد شده می‌توانند در این رویداد فرهنگی و خانوادگی شرکت کنند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*