۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر » خواندنی ها » ورامین
  • شناسه : 16896
  • 30 دسامبر 2017 - 16:06
  • 43 بازدید
  • ارسال توسط :
برخی مجلسی ها حقوق 5 میلیونی را کافی نمی دانند در حالی که مردم نیازمند شغل هستند

برخی مجلسی ها حقوق 5 میلیونی را کافی نمی دانند در حالی که مردم نیازمند شغل هستند

مدیر کانون فرهنگی راه انقلاب: مدیر کانون فرهنگی راه انقلاب با بیان اینکه برخی حقوق 5 میلیون در مجلس را کافی نمی دانند درحالی‌ که مردم نیازمند شغل هستند، گفت: این افراد خجالت نمی‌کشند باوجود این مردم مستضعف می‌گویند حقوق 5 و نیم میلیونی کم است. حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین موسوی شب گذشته در مراسم […]

مدیر کانون فرهنگی راه انقلاب:

مدیر کانون فرهنگی راه انقلاب با بیان اینکه برخی حقوق 5 میلیون در مجلس را کافی نمی دانند درحالی‌ که مردم نیازمند شغل هستند، گفت: این افراد خجالت نمی‌کشند باوجود این مردم مستضعف می‌گویند حقوق 5 و نیم میلیونی کم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین موسوی شب گذشته در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی در مسجد بقیه‌الله شهرستان اسلامشهر با تسلیت وفات حضرت معصومه (س) گفت: امام کاظم (ع) در مورد آن حضرت چندین مرتبه فرمودند فداها ابوها. چطور می‌شود که یک دختر 19 ساله مقامی پیدا می‌کند که مورد احترام علما قرار می‌گیرد و مراجع آستان‌بوسش می‌شوند؟ چطور می‌شود که خداوند به یک دختر این‌گونه آبرو می‌دهد؟ این به این دلیل است که حضرت معصومه (س) غرق در ولایت و دشمن‌شناس بودند.

وی با اشاره به افشاگری‌های حضرت معصومه در طول مسیر مدینه تا ایران علیه حکومت طاغوتی عباسی خاطرنشان کرد: ایشان همان کاری که زینب کبری در کربلا کرد را انجام دادند و به یاری حجت خدا آمدند.

مدیر کانون فرهنگی راه انقلاب تأکید کرد: هر کس خود را خرج ولی خدا کند آبرو پیدا می‌کند و هر کس در مقابل ولی خدا بایستد بدبخت و ذلیل می‌شود امام می‌فرمودند ولایت‌فقیه همان ولایت رسول‌الله است این سخن مبنا روایی دارد ولایت‌فقیه در طول ولایت خداست. وقتی حججی‌ها می‌فهمند محور عالم ولایت است خودشان را غرق در ولایت می‌کنند چه طور آبرو پیدا می‌کند؟ این یک رمز است.

سخنران این مراسم با اشاره به فتنه سال 88 گفت: شما ببینید در فتنه سال 8 افرادی مقابل ولایت ایستادند چه طور آبرویشان رفت؟ آنان به بهانه تقلب به کشور خیانت کردند داد زند و شعار دادند تقلب شده است و با وجود اینکه رهبری فرمودند از مسیر قانونی پیگیری کنید اردوکشی خیابانی کردند و آتش زدند و کشتند این چه منطقی است؟ بعدها که غربی‌ها موضع‌گیری کردند مشخص شد که چه فتنه‌ی سنگینی بود.

وی ادامه داد: هیلاری کلینتون بعد از فتنه 88 صریحاً اعلام کرد که دولت‌های غربی با تمام قوا آمده بودند که اصل نظام را از بین ببرند حضرت آقا فرمودند که این‌ها ما را تا لبه پرتگاه برند. ایشان تنها مانده بودند و فریاد می‌زدند خواص بیَن موضع بگیرند و آشکار موضع خودشان را اعلام کنند اما اعلام نمی‌کردند.

حجت‌الاسلام موسوی اضافه کرد: بهترین ملاک برای ارزیابی رجال امروز کشور ما فتنه 88 است دولتمردان ما همان روز بودند امروز مواضع آنان را بررسی کنید. دشمنان انقلاب اسلامی دندان تیز کرده بودند و عده‌ای در داخل اردوکشی خیابانی می‌کردند و بیانیه صادر می‌کردند و چقدر جوانان ما مظلومانه کشته شدند. آقای موسوی و کروبی دستشان به خون جوانان ما آغشته است. عده‌ای در مجلس خجالت نمی‌کشند و می‌گویند که حصر این افراد باید شکسته شود ما اتفاقاً از رئیس قوه قضاییه درخواست می‌کنیم که این افراد را محاکمه کنید و به دار بیاویزید. این افراد هنوز بابت غلط‌های خود عذرخواهی نکردند.

وی با بیان اینکه با هیچ‌کس جناحی برخورد نمی‌کنیم افزود: ما با هیچ جناحی نیستیم ما سربار ولایتیم در رابطه با افراد چون رهبرمان گفته ملاک فتنه 88 است با این شاغول می‌سنجیم. ما فقیهی مانند مقام معظم رهبری داریم و ملاک ما در رابطه با افراد ایشان است، ایشان فرمودند ملاک و معیار سال 88 است. ما نباید تحت تأثیر تبلیغات نباید قرار بگیریم.

سخنران این مراسم به مواضع سید حسن خمینی در دوران فتنه 88 اشاره کرد و گفت: سید حسن خمینی در هشت ماه جنگ نرم ایران نبود وقتی آمد باوجود اینکه به امام و سیدالشهدا توهین کرده بودند یک واکنش کوچک اگر نوه امام نشان داده به ما نشان دهید. اگر یک جا یک جمله سید حسن خمینی گفته و از سران فتنه برائت جسته یک جمله بیاورید. آقای علی لاریجانی نیز همینطور، در دوران هشت ماه جنگ نرم تک‌تک سخنرانی‌هایش موجود است اواخر مواضع خوبی گرفتند اما زمانی که رهبری گفتند خواص بین موضع بگیرند نامه بدون بسم‌الله آقای هاشمی در تاریخ ثبت شد.

وی با اشاره به شرایط فعلی کشور گفت: در شرایطی که طراحی اصلی دشمن ناامید کردن مردم است و خودشان گفتند که ما می‌خواهیم در زمینه‌های اقتصادی فشار بیاوریم دشمن می‌خواهد به مردم فشار بیاورند کسی که زمانی شعارهای انقلاب را در دست گرفته بود به قوه قضاییه حمله می‌کند و می‌خواهد خود را یک انسان عدالت‌خواه جا بزند. من نمی‌دانم چرا علما از رئیس قوه قضاییه حمایت نمی‌کنند ایشان مظلوم واقع‌شده است.

مدیر کانون فرهنگی راه انقلاب ادامه داد: این فرد دو سال آخر دولت دهم کاری کرد که پراید چند برابر شد البته خدماتی نیز داشت آقای احمدی‌نژاد خدماتی در شش سال اول دولت نهم و دهم داشت که اگر به آقای روحانی 60 سال هم فرصت دهند این خدمات را نمی‌تواند انجام دهد. انسان پرکار و شعارهای خوب اما دو سال آخر دولت دهم را فراموش نکردیم که چه طور پراید هفته میلیون، 20 میلیون شد. شما با تضعیف یکی از قوای سه‌گانه کشور مردم را ناامید نمی‌کنید؟ پز عدالت خوانی می‌دهید و به خاطر درگیری‌های شخصی‌ای که با رئیس قوه قضاییه دارید به طبل هوای نفس خود می‌کوبید.

وی با اشاره به پشیمانی برخی بازیگران و افراد مشهور از رأی خود به روحانی گفت: علت پشیمانی شما چیست؟ دوباره در زمین دشمن بازی می‌کنید؟ دولت دوازدهم و آقای روحانی مگر چکار کرده که شما پشیمان شده‌اید؟ این دولت همان دولت یازدهم است هیچ تغییری در برنامه‌ریزی‌های اینان رخ نداد. شما با ابراز پشیمانی خود مردم را ناامید می‌کنید.

حجت‌الاسلام موسوی اعلام کرد: اگر دولت در کرمانشاه ورود نکرد مگر قبل از ماجرای کرمانشاه و در سیل آذربایجان بود مگر مردم در خوزستان به‌واسطه ریز گردها خفه نمی‌شدند که دولت یازدهم مردم خوزستان را آدم حساب نکرد. چرا وقتی دیدید در دولت یازدهم مردم برای دولت اهمیت ندارد به او رأی دادید. این دولت یک تفکری دارد اگر راست می‌گویید نه به تفکر غرب‌گرایان و نه به تفکری که خودش را به غرب وابسته می‌کند بگویید. شما به این تفکر رأی دادید امروز شهرداری تهران و دولت را این تفکر گرفته است تفکری که به اقتصاد مقاومتی توجه ندارد تفکری که در دولت یازدهم خلال‌دندان وارد می‌کند ما واردکننده مربا و سنگ‌پا بودیم.

وی خطاب به افراد پشیمان گفت: پشیمانی شما معنا ندارد جز اینکه مردم را بخواهید ناامید کنید لطفاً پشیمان نشوید اگر راست می‌گویید در انتخابات بعدی پشیمانی خودتان را در عمل نشان دهید و به انقلابی‌ها رأی دهید و به غرب‌گرایان رأی ندهید شکر خدا مردم ما درصحنه‌های مختلف بصیرت خودشان را نشان دادند. حماسه 9 دی یک ماجرای فراموش‌نشدنی در تاریخ است رهبری دنیا را به سمت ظهور می‌رود اما تک‌وتنها مانده است در داخل عده‌ای دارند پیچ و مهره نظام را شل می‌کنند همکاری نمی‌کنند و به اقتصاد توجه نمی‌کنند.

سخنران این مراسم اعلام کرد: مردم ما این سختی‌ها را تحمل می‌کنند ما از بیکاری‌ها خبرداریم آیت‌الله علم الهدی از مردم عذرخواهی کرده است آیا این عالم ربانی باید از مردم عذرخواهی کند؟ این دولتمردان ناکارآمد و نجومی بگیران باید عذرخواهی کنند. کسانی که 5 میلیون در مجلس حقوق می‌گیرند و می‌گویند حقوق ما کفاف نمی‌کند درحالی‌که مردمی هستند که نیازمند شغل هستند خجالت نمی‌کشند باوجود این مردم مستضعف می‌گویند حقوق 5 و نیم میلیونی کم است؟

 

برچسب ها

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*