۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر » خواندنی ها » قرچک » ورامین
  • شناسه : 16153
  • 08 نوامبر 2017 - 9:47
  • 49 بازدید
  • ارسال توسط :
انتشار کتاب عضو هیأت علمی واحد ورامین-پیشوا با عنوان”تکنولوژی فرآورده های غلات تکمیلی”

انتشار کتاب عضو هیأت علمی واحد ورامین-پیشوا با عنوان”تکنولوژی فرآورده های غلات تکمیلی”

تازه ترین کتاب دکتر سارا موحد چهره نام آشنای صنعت غذای ایران و عضو هیأت علمی واحد ورامین-پیشوا مطابق سر فصل وزارت علوم منتشر شد. کتاب مذکور به همت دکتر سارا موحد عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا تألیف و غلاتی نظیر گندم، جو، ذرت، برنج، یولاف، چاودار و ارزن و فرآورده های […]

تازه ترین کتاب دکتر سارا موحد چهره نام آشنای صنعت غذای ایران و عضو هیأت علمی واحد ورامین-پیشوا مطابق سر فصل وزارت علوم منتشر شد.

کتاب مذکور به همت دکتر سارا موحد عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا تألیف و غلاتی نظیر گندم، جو، ذرت، برنج، یولاف، چاودار و ارزن و فرآورده های حاصل از آنها توضیح داده شده است.
این کتاب جامع و مطابق سرفصل وزارت علوم در زمینه کلیات غلات و تکنولوژی فراورده های غله ای است.تبیین کاربرد انواع صمغ، امولسیفایرها، شیرین کننده، رنگ ها و مواد مصرفی خام در صنایع غذایی و کلیات غلات صبحانه و نان، بیسکویت و کیک از دیگر بخش های کتاب “تکنولوژی فرآورده های غلات تکمیلی” می باشد که می تواند مورد استفاده دانشجویان رشته مهندسی صنایع غذایی، شیمی، علوم تغذیه و کارخانجات صنایع غذایی قرار گیرد.
دکتر سارا موحد چهره نام آشنای صنعت غذای ایران و یکی از صاحب نظران و استادان خوشنام در این حوزه شناخته می شود و در حال حاضر عضو هیأت علمی و دانشیار گروه مهندسی علوم وصنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا بوده و با سایر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور همکاری مؤثری دارد.
راهنمایی و مشاوره بیش از 100 پایان نامه ،چاپ بیش از 85 مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی،چاپ بیش از 70 مقاله در کنفرانس های مختلف بین المللی ،کسب گواهی ثبت اختراع اعتبار سنجی شده،کسب عنوان پژوهشگر برتر سالهای90 تا 93،کسب رتبه اول آرمون ورودی مقطع دکترا تنها گوشه ای از افتخارات علمی و تحقیقاتی این پژوهشگرمی باشد.

برچسب ها

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*