محمد جواد کاظمینی روز شنبه افزود: این ۲۰۰ بلاگر حداقل ۷۵ هزار دنبالکننده دارند و برخی از آنها چند میلیون نفر دنبالکننده هم دارن. بنابراین، با قرار دادن فعالیتشان در مسیر قانونی و صنفی، این امکان فراهم میشود تا بلاگرها و اینفلوئنسرها در فضایی مشترک به همکاری بپردازند. وی بیان کرد: ما در تلاش هستیم […]
محمد جواد کاظمینی روز شنبه افزود: این ۲۰۰ بلاگر حداقل ۷۵ هزار دنبالکننده دارند و برخی از آنها چند میلیون نفر دنبالکننده هم دارن. بنابراین، با قرار دادن فعالیتشان در مسیر قانونی و صنفی، این امکان فراهم میشود تا بلاگرها و اینفلوئنسرها در فضایی مشترک به همکاری بپردازند.
وی بیان کرد: ما در تلاش هستیم تا بلاگرها و اینفلوئنسرها در فضای مجازی کنترلشده با تولید محتوای خلاقانه نقش مؤثری در معرفی جاذبهها و ظرفیتهای استان ایفا کنند.
کاظمینی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر مدیریت فضای مجازی گفت: ما تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم تا با استفاده از ظرفیت فضای مجازی، آسیبهای اجتماعی نظیر اعتیاد و طلاق را شناسایی کرده و از طریق آموزش و یادگیری مهارتهای زندگی، در کاهش این آسیبها گامی برداریم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز افزود: با ایجاد “خانه بلاگر”، این امکان فراهم میشود تا بلاگرها و اینفلوئنسرها در فضایی مشترک به همکاری پرداخته و علاوه بر معرفی توانمندیهای استان البرز مشکلات خود را نیز پیگیری کنند.
کاظمینی تأکید کرد: راه مقابله با آسیبهای موجود در فضای مجازی فرهنگسازی و آموزش به جامعه است. در این زمینه نیز دورههای آموزشی را در کنار فرهنگسازی در خصوص نحوه استفاده کاربران از فضای مجازی برای بلاگرها مد نظر قرار دادهایم.
وی تأکید کرد: با حضور اساتید کشوری و تهیه انیمیشن، ضوابط و قوانین فعالیت در فضای مجازی و فرصتهای آن برای حاضرین در این همایش تبیین شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.