۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر » ورامین
  • شناسه : 27254
  • 22 ژانویه 2019 - 7:26
  • 75 بازدید
  • ارسال توسط :
اظهارنظر نقوی حسینی درباره استانی شدن انتخابات

اظهارنظر نقوی حسینی درباره استانی شدن انتخابات

خبراستان: نماینده مردم ورامین در مجلس گفت: با استانی شدن انتخابات میزان مشارکت مردم پای صندوق‌های رأی بسیار کاهش می‌یابد، این در حالی است که اتکاءجمهوری اسلامی همواره به مشارکت و آراء مردم است. خبرگزاری مهر: سید حسین نقوی حسینی درباره استانی شدن انتخابات مجلس، گفت: بنده منکر این نیستم که این طرح ممکن است […]

خبراستان: نماینده مردم ورامین در مجلس گفت: با استانی شدن انتخابات میزان مشارکت مردم پای صندوق‌های رأی بسیار کاهش می‌یابد، این در حالی است که اتکاءجمهوری اسلامی همواره به مشارکت و آراء مردم است.

خبرگزاری مهر: سید حسین نقوی حسینی درباره استانی شدن انتخابات مجلس، گفت: بنده منکر این نیستم که این طرح ممکن است مزایایی هم داشته باشد، اما معایب آن بسیار زیاد است و در سنجش باید مزایا و معایب را در نظر گیریم و اگر مزایا بر معایب غلبه کرد از آن دفاع کنیم.

وی افزود: تنها مزیت طرح استانی شدن انتخابات مجلس از نظر نمایندگان موافق این است که سطح نمایندگان با تصویب این طرح ارتقاء پیدا می‌کند و آنان از پیگیری مسائل جزئی حوزه‌های انتخابیه خود رها می‌شوند. این در حالی است که بنده معتقدم این مسئله شدنی نیست و عملیاتی نمی‌شود و باز هم مردم به نمایندگان برای حل مشکلات حوزه‌های انتخابیه خود مراجعه می‌کنند.

نماینده مردم ورامین در مجلس با تأکید بر اینکه طرح استانی شدن انتخابات، معایب زیادی را به ما تحمیل می‌کند، تصریح کرد: اینکه نمایندگان از حل مسائل جزئی حوزه انتخابیه خود فارغ شوند و به مسائل کلان بپردازند، با طرح استانی شدن انتخابات به دست نمی‌آید.

نقوی حسینی یادآور شد: در همه جای دنیا برای حل این مسئله، مجلس دوم پیش بینی شده است و آنان یک مجلس عوام و یک مجلس خواص تعریف کرده اند که مجلس خواص به مسائل جزئی کاری ندارد و منافع ملی کشور را در نظر می‌گیرد و انتخاب این افراد هم به صورت ایالتی، استانی و کلان است و ما هم باید قانون اساسی را اصلاح کنیم و به سمت دو مجلسی شدن برویم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: یکی دیگر از بزرگترین معایب استانی شدن انتخابات این است که مردم سالاری تضعیف می‌شود.

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت: از نظر غربی ها، انتخابات کاملاً آزاد است و کسی که تمایل دارد می‌تواند در انتخابات شرکت کند و هر کسی که نمی‌خواهد در آن شرکت نمی‌کند و در نتیجه می‌بینیم که میزان مشارکت در انتخابات آنان بسیار پائین است، اما جمهوری اسلامی یک نظام مردم سالار و متکی بر آرای مردم است و ملت صحنه‌های این کشور را رقم می‌زند که استانی شدن انتخابات این حلقه ارتباط میان مردم و نظام را تضعیف می‌کند.

نقوی حسینی با اشاره به اینکه نمایندگان حلقه واسط بین مردم و حکومت هستند، اظهار داشت: مردم برای رفع مشکلاتشان به سراغ نمایندگان می‌آیند چرا که به راحتی نمی‌توانند به وزیر، استاندار و فرماندار دسترسی پیدا کنند، اما با استانی شدن انتخابات، این حلقه واسط یعنی نمایندگان هم از آن‌ها گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه با استانی شدن انتخابات زمینه‌های آشوب فراوانی در کشور ایجاد می‌شود، تصریح کرد: برای مثال بنده در حوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا کاندیدا می‌شوم و ۸۰ هزار رأی می‌آورم و فرد دیگری از شهرستان‌های مذکور ۲۰ هزار رأی می‌آورد، اما به علت رأی اوری در استان، نماینده این شهرستان‌ها می‌شود و در نتیجه مردم اعتراض می‌کنند که ما به فرد دیگری رأی دادیم و این مسئله بستر آشوب را ایجاد می‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تصویب کلیات اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از آنجایی که کلیات این طرح در مجلس رأی آورده است، شورای نگهبان باید فکری به حال کلیات آن کند چرا که عوارض این طرح برای کشور بسیار زیاد است.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*