۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر
  • شناسه : 14436
  • 02 اکتبر 2016 - 6:44
  • 115 بازدید
  • ارسال توسط :
اسامی 7 ورزشکار دوپینگی اعلام شد

اسامی 7 ورزشکار دوپینگی اعلام شد

خبر استان:به گزارش “ورزش سه” و به نقل از پایگاه خبری- تحلیلی پزشکی ورزشی ایران، بر اساس اعلام غلامرضا نوروزی، مراحل دادرسی تعدادی از ورزشکاران که در ماه های گذشته نمونه آنها مثبت شده بود پایان یافته و محرومیت این ورزشکاران به این شرح قطعی شده است: 1- ابوالفضل بهرامسری (والیبال)، به دلیل مصرف ماده […]

خبر استان:به گزارش “ورزش سه” و به نقل از پایگاه خبری- تحلیلی پزشکی ورزشی ایران، بر اساس اعلام غلامرضا نوروزی، مراحل دادرسی تعدادی از ورزشکاران که در ماه های گذشته نمونه آنها مثبت شده بود پایان یافته و محرومیت این ورزشکاران به این شرح قطعی شده است:
1- ابوالفضل بهرامسری (والیبال)، به دلیل مصرف ماده ممنوعه استانوزولول و متنولون، چهار سال محروم (از 21 فروردین 95 تا 20 فروردین 99)

2- حسام جعفری (واترپلو)، به دلیل مصرف ماده ممنوعه تتراهیدروکانابینول، چهار سال محروم (از 14 فروردین 95 تا 13 فروردین 99)

3-مهرداد جوشن پسند (ووشو)، به دلیل مصرف ماده ممنوعه استانوزولول؛ چهار سال محروم (از 14 فروردین 95 تا 13 فروردین 99)

4-حسین عبدی (بدنسازی)، به دلیل مصرف ماده ممنوعه استانوزولول و متنولون؛ چهار سال محروم (از 22 اردیبهشت 95 تا 21 اردیبهشت 99)

5- محسن انتظاری (بدنسازی)، به دلیل مصرف ماده ممنوعه استانوزولول و کلنبوترول؛ چهار سال محروم (از 11 اردیبهشت 95 تا 10 اردیبشهت 99)

6-مهدی کرمی (وزنه برداری)، به دلیل مصرف ماده ممنوعه استانوزولول؛ چهار سال محروم (از 28 فروردین 95 تا27 فروردین 99)

7-سالار بیات (بدمینتون)، به دلیل مصرف ماده ممنوعه استانوزولول و کلنبوترول؛ چهار سال محروم (از اول اسفند94 تا 30 بهمن ماه 98)

برچسب ها

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*