۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اتاق خبر » قرچک
  • شناسه : 25640
  • 20 دسامبر 2018 - 6:54
  • 60 بازدید
  • ارسال توسط :
احیای شهربازی در گرو حمایت دستگاه قضا/طرح‌های کمربندی جنوبی غیرکارشناسی است

احیای شهربازی در گرو حمایت دستگاه قضا/طرح‌های کمربندی جنوبی غیرکارشناسی است

خبراستان: شهردار قرچک گفت: احیا مجدد شهربازی قدیمی قرچک که در دهه گذشت بدون استفاده باقی‌مانده در گرو حمایت دستگاه قضائی شهرستان است. محسن شریف در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قرچک در خصوص تقاطع‌های غیرهم‌سطح کمربندی جنوبی گفت: تقاطع‌ها و روگذرهای غیرهم‌سطح در شهرستان قرچک به خاطر نبود اعتبارات مالی است و اگر بخواهیم […]

خبراستان: شهردار قرچک گفت: احیا مجدد شهربازی قدیمی قرچک که در دهه گذشت بدون استفاده باقی‌مانده در گرو حمایت دستگاه قضائی شهرستان است.

محسن شریف در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قرچک در خصوص تقاطع‌های غیرهم‌سطح کمربندی جنوبی گفت: تقاطع‌ها و روگذرهای غیرهم‌سطح در شهرستان قرچک به خاطر نبود اعتبارات مالی است و اگر بخواهیم کمربندی جنوبی را باریک کنیم در حق 700 هزار نفر کوتاهی کردیم و طرح‌هایی که شرکت راه‌آهن ارائه می‌دهد غیرکارشناسی است و باید نقشه تقاطع انتهای خیابان محمدآباد تغییر کند و در طرح اصلاحات را لحاظ کند.

وی در خصوص پارک بحران تصریح کرد: موافقت افزایش مساحت پارک بحران به 50 هزار متر گرفته شده است و در هفته آینده مدیرکل بحران استانداری جهت بازرسی و بازدید به شهرستان مراجعه خواهد کرد.

شهردار قرچک با اشاره به مشکل شهربازی قرچک بعد از واگذاری سند زمین پارک جنگلی افزود: 70 هزار هکتار از سند این زمین به شهرداری واگذار شده و دیگر مشکل خاصی ندارد و کمک دستگاه‌های قضائی را می‌طلبد و باید دستگاه قضا کمک کند این شهربازی احیا شود.

وی تأکید کرد: در تلاش هستیم تا با کمک مسؤولین شهربازی قدیمی قرچک به بهره‌برداری برسد.

شریف بیان داشت: در پروژه‌های عمرانی سطح شهر برای هر اقدام عمرانی طرح تردد و خروج نابینایان و معلولین را در نظر می‌گیریم و این برنامه در دستور کار معاونت عمرانی قرار دارد چراکه معلولین هم در پروژه‌های رفاهی شهر سهم دارند.

وی در خصوص تپه باستانی پوئینک که در مسیر کمربندی جنوبی است، گفت: این تپه در مرحله اول کاوش بیش از 250 میلیون تومان برای شهرداری هزینه داشته و بنا بر گزارش اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری در جوابیه که داده اعلام کرده که باید رفع و برداشتن تپه پوئینک دو مرحله انجام شود و درصورتی‌که میراثی نباشد باید این زمین تملک شود تا در ادامه کمربندی جنوبی قرار گیرد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*