باغداران گیلانی برداشت فندق را در باغ های خود آغاز کردند. منوچهر پارسافر مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلانگفت: ۵۸ هزار باغدار گیلانی برداشت فندق را در باغهای خود آغاز کردند. وی افزود: برداشت از ۱۸ هزار و ۶۸۱ هکتار باغ فندق تا پایان شهریور ادامه دارد. مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: […]
منوچهر پارسافر مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلانگفت: ۵۸ هزار باغدار گیلانی برداشت فندق را در باغهای خود آغاز کردند.
وی افزود: برداشت از ۱۸ هزار و ۶۸۱ هکتار باغ فندق تا پایان شهریور ادامه دارد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پیش بینی میشود باغداران گیلانی امسال ۱۱ هزار تن فندق به ارزش ۱۱۰ میلیارد تومان برداشت کنند.
منوچهر پارسافر بابیان اینکه گیلان قطب نخست تولیدفندق در ایران است افزود: افزایش تعداد واحدهای فرآوری مهمترین نیاز تولید این محصول در گیلان است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گیلان گفت: رودسر، سیاهکل، املش، تالش، رودبار و آستارا مهمترین مناطق تولید فندق در گیلان است.
وی تصریح کرد:در زمان کنونی فندقهای تولیدی گیلان فقط به صورت آجیل استفاده میشود، این درحالیست که در کشورهای پیشرفته صنعتی از فندق بیش از ۱۰۰ محصول آرایشی، بهداشتی و غذایی تولید میشود.
مصرف فندق برای تقویت حافظه، درمان بیماریهای گوارشی بسیار موثراست.