رفتن به بالا

سایت خبری تحلیلی استان تهران | khabar e ostan دارای مجوز شماره ۹۴/۱۰۸۲۹ از هیئت نظارت بر مطبوعات

تعداد اخبار امروز : 5 خبر


  • دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹
  • الإثنين ۱۵ ذو القعدة ۱۴۴۱
  • 2020 Monday 6 July
  • چهارشنبه 27 می 2020 - 05:23
  • کد خبر : 31197
  • اتاق خبر
  • چاپ خبر : تولید گوشت قرمز ۲ درصد افزایش یافت

خبراستان: مرکز آمار کشور اعلام کرد: فروردین امسال در مجموع ۲۱ هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز از ذبح انواع دام در کشتارگاه‌های رسمی کشور تولید شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر دام‌ها است و ۲ در صد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش دارد. تولید گوشت قرمز 2 […]

خبراستان: مرکز آمار کشور اعلام کرد: فروردین امسال در مجموع ۲۱ هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز از ذبح انواع دام در کشتارگاه‌های رسمی کشور تولید شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر دام‌ها است و ۲ در صد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش دارد.

تولید گوشت قرمز 2 درصد افزایش یافت

مرکز آمار، نتایج آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در نخستین ماه سال 99 را منتشر کرد. براساس این گزارش 12 هزار و 100 تن گوشت گاو و گوساله تولید شده است و می‌توان گفت که 55.4 درصد از کل گوشت قرمز تولید شده مربوط به ذبح گاو و گوساله است.

همچنین گوشت گوسفند و بره با هفت هزار و 900 تن، بز و بزغاله با یک هزار و 420 تن و سایر انواع دام با ٤٢١ تن، به‌ترتیب ٣٦.٢ درصد، ٦.٥ درصد و ١.٩ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در فروردین ١٣٩٩ با عملکرد ماه مشابه سال 139٨ نشان‌دهنده افزایش ٢ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

تغییرات مقدار تولید گوشت نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره چهار درصد کاهش، برای بز و بزغاله ١٥ درصد افزایش، برای گاو و گوساله پنج درصد افزایش، و برای شتر و بچه‌شتر ١٣ درصد کاهش داشته و برای گاومیش و بچه‌گاومیش تقریباً بدون تغییر بوده است. منبع تسنیم

اخبار مرتبط